Over NMD

 GB WhatsApp download 

Next Media Dordrecht is de naam van de -in potentie- nieuwe lokale omroep van Dordt! NMD heeft grootste plannen en ideeën voor tv, radio en internet.  De organisatie is ontstaan uit de samenwerking van talentvolle programmamakers, journalisten en technici. Met opgestroopte mouwen zijn zij al enkele tijd bezig met het vormgeven van dé lokale omroep die Dordrecht verdient. Dat wil zeggen: aantrekkelijke televisie, radio en digitale content waarin de Dordtenaar centraal staat.

NMD is van mening dat een lokale omroep achter de schermen een inspirerende omgeving moet zijn waarin er hard wordt gewerkt voor het neerzetten van een spraakmakende uitzendingen en dat het tevens een plek moet zijn waarin jonge creatieve mensen zich kunnen ontwikkelen.

Of de plannen van NMD kunnen worden uitgevoerd is nog even afwachten, want hiervoor is het bemachtigen van een uitzendvergunning nodig. Deze vergunning wordt dit jaar opnieuw aan een Dordtse mediaorganisatie toebedeeld. Op dit moment is deze nog in handen van RTV Dordrecht. NMD ziet de beslissing van het Commissariaat voor de Media over het uitgeven van de uitzendvergunning met zelfvertrouwen tegemoet.

kinemaster download kinemaster kinemaster for pc

instaup apk gbwhatsapp apk